Un gol de Raheem Sterling a l'últim minut del partit va permetre al Manchester City de Pep Guardiola mantenir els vuit punts de diferència al capdavant de la classificació sobre qui sembla el seu únic rival, el Manchester United. Els citizens van vèncer 2-1 després d'haver-se avançat en el marcador a l'inici de la segona part contra el Southampton amb un gol en pròpia porta de Van Dijk i de veure com els saints havien igualat amb una rematada de l'exblaugrana Oriol Romeu. Els altres tres grans que jugaven ahir van guanyar. El Chelsea, només per 1-0 sobre el Swansea, amb gol del central Rüdiger, el Liverpool per 0-3 al camp de l'Stoke City i l'Arsenal amb una reconfortant golejada sobre el Huddersfield (5-0).