L'Avinent Manresa clourà diumenge la millor temporada de la seva història amb un dinar que reunirà unes 180 persones a la Torre Busquet de la capital del Bages i que proclamarà els més destacats de l'any, a més de reconèixer una de les personalitats més destacades de l'entitat.

Així, el saltador Ricard Clemente i la marxadora Mar Juárez seran reconeguts, per segona temporada consecutiva, com els millors del club per les fites i les marques aconseguides durant els últims dotze mesos. Pel que fa a l'àmbit competitiu també es vol destacar el vuitè lloc de l'equip femení a la Divisió d'Honor, el fet de tenir quatre atletes becats a universitats dels Estats Units, deu campions d'Espanya en les diferents categories, set equips campions estatals i l'ascens de l'equip masculí a la màxima categoria catalana de pista coberta, a més d'una formació veterana femenina que continua acumulant títols.

A més, durant la festa, un dels puntals tècnics dels darrers 26 anys, Àngel Garcia, rebrà de mans de la presidenta, Mercè Rosich, la insígnia d'or de l'entitat en reconeixença per la seva llarga tasca al club.

La trobada també voldrà posar en solfa els èxits organitzatius del CAM, com ara els 5 i 10 km urbans, el memorial Enric Villaplana de marxa, el memorial Julio Álvarez de tirs, el trofeu promoció i la Cursa per la Vida, que posen els manresans en el mapa d'esdeveniments a Catalunya.