La visita del Reial Madrid no sembla arribar en el millor moment per a un Athletic de Bilbao en crisi i en hores molt baixes després de l'eliminació a la Copa del Rei a les mans del Formentera de Segona Divisió B. A més, els bascos tenen la baixa segura, per sanció, del baluard de la defensa, Aymeric Laporte, la d'Óscar de Marcos, per lesió, i la possible del porter Kepa, desitjat pel Reial Madrid, que també té molèsties.

De tota manera, els blancs tampoc no estan tenint una temporada gaire bona a la lliga i, malgrat actuar amb un equip de suplents i de jugadors del filial entre setmana, tampoc no va fer gaire gràcia l'empat al Bernabéu contra el Fuenlabrada. Els blancs sembla que confiaran en Keylor Navas a la porteria, un cop recuperat de la lesió, tot i que no podran disposar de Gareth Bale, encara amb problemes en un soli.

Ahir, l'entrenador del Reial Madrid, Zinedine Zidane, va manifestar que a l'equip li falta regularitat i «fer tres o quatre partits a un bon nivell». Respecte de l'Athletic, «ens espera un partit difícil, coneixem aquell estadi, el públic i l'Athletic, però estem preparats després d'una setmana molt bona». Zidane no va voler expressar negativitat, com fa sempre, i va argumentar que «tinc un grup molt positiu i, quan les coses no surten bé, sabem que les podem canviar» amb rapidesa.

Una altra revenja de la Copa

Un altre dels damnificats per la Copa del Rei va ser la Reial Societat, que va quedar fora del torneig a mans del Lleida Esportiu. Avui, els donostiarres visiten el Wanda Metropolitano per veure's les cares amb un Atlètic de Madrid que va reaccionar dissabte passat golejant el Llevant per 0-5 i que sembla haver recuperat l'instint de gol de Griezmann.

Ahir, el tècnic matalasser, Diego Simeone, va destacar «el millor moment» del seu home més destacat, que s'enfrontarà al seu exequip, i també la presència d'un Kevin Gameiro que en els primers partits de lliga no va poder actuar per problemes físics.

L'altre partit del dia es disputarà al Sánchez Pizjuán, on un Sevilla encara afectat per la baixa del seu tècnic, Eduardo Berizzo, operat dimarts d'un càncer de pròstata, s'enfrontarà a un Deportivo que no es pot adormir si no vol ser atrapat pels perseguidors.