El Barça Lassa de Xavi Pascual necessitava guanyar el Nantes si volia tenir possibilitats de ser primer del grup A de la Champions League. Els blaugrana van decebre i van encaixar la tercera derrota a la competició, que els deixa tercers, a sis punts del líder.

Durant els primers vint minuts de joc el partit es va mantenir igualat. A partir d'aquí, el Nantes va aprofitar les constants pèrdues de pilota dels culers per fer un parcial de 6-0 i trencar el partit abans del descans. Els homes de Pascual van jugar un nefast tram final de primera part amb moltes imprecisions i males decisions.

A la segona part, l'equip francès va tancar la seva defensa i els blaugrana seguien en la mateixa dinàmica que als minuts finals de la primera part. Tot i una tímida remuntada als darrers minuts, el Nantes va aconseguir mantenir el resultat. La nota positiva del partit per als culers és que amb aquest resultat tenen guanyat l' average a l'equip francès.