L'Espanyol aspira a confirmar la seva bona dinàmica en la seva visita al camp de l'Eibar, en un matx que es posarà en marxa a partir de les 18.30 hores. Els blanc-i-blaus, que vénen de guanyar el Getafe a la Lliga i el Tenerife a la Copa, volen seguir escalant posicions a la classificació.

Els jugadors dirigits per Quique Sánchez Flores han recuperat les bones sensacions i, a més, han vist porteria, una de les assignatures pendents d'aquesta temporada. Una altra és guanyar a domicili, un fet que encara no ha succeït en aquesta edició de la competició estatal. En la convocatòria espanyolista destaca la tornada del davanter brasiler Leo Baptistao, que s'ha recuperat d'una lesió al quàdriceps de la cama esquerra en dues setmanes, cumplint el temps mínim de baixa estipulat pel club. Tot i això, tot apunta que Sánchez Flores apostarà per Sergio García i Gerard Moreno com a davanters. Respecte a la llista de la Copa del Rei, tornen als plans del tècnic Víctor Sánchez, Javi Fuego, Piatti, Marc Roca i Mario Hermoso. D'altra banda, són baixa Óscar Duarte, Álvaro, Hernán Pérez, Pape Diop i el lesionat Javi López, amb una contractura al soli.

Pel que fa al rival, l'Eibar també arriba al partit en plena forma i buscarà la tercera victòria consecutiva a la Lliga, després d'haver guanyat el Betis i l'Alabès i haver-se allunyat de la zona de descens. El principal problema per a Mendilibar és la baixa per sanció de Charles, ja que estava en el seu millor moment.