La visita a l'estadi mallorquí de Son Bibiloni no va reportar un resultat positiu al Nàstic de Manresa. Els deixebles de Ferran Costa van cedir davant un San Francisco pletòric com a local per 2 a 0. No endebades, amb aquest triomf, els de ses illes sumen la sisena victòria consecutiva al seu camp, on l'equip dirigit per Carlos Muñoz està posant les bases d'una còmoda permanència.

El partit es preveia igualat atesa la classificació d'ambdós conjunts, separats només per un punt a la classificació (18 dels illencs per 17 dels bagencs). La primera meitat va iniciar-se amb el Nàstic gaudint de la possessió de la pilota i duent la iniciativa, però en una de les primeres aproximacions dels mallorquins el dretà Xavi Sintes va marcar un inesperat golàs, amb l'esquerra, per l'escaire i des de més de trenta metres.

Ferran Costa va haver de substituir l'enfebrat central de Sande al descans. Les lesions de Joel Priego i Dani Albet van minvar encara més les possibilitats del seu equip, que exhibia un joc més volenterós que ordenat, en aquest segon període. Balle (minut 61) va aprofitar un rebuig després de l'execució d'un córner per sentenciar el triomf mallorquí.

Tot i la derrota, el Nàstic es manté fora de la zona de descens. L'empat cedit pel Lleida Esportiu davant el Manacor (1 a 1) i la der-rota del Sant Andreu a Cornellà (2 a 1), propicien que només la Damm pugui escurçar diferències de forma significativa amb els escapulats, sempre i quan avui surti victoriosa del matx que l'enfrontarà a l'Espanyol. El proper partit del Nàstic, a Lleida, en l'inici de la segona volta, serà cabdal per mantenir-se allunyat de les quatre darreres posicions, les quals comporten el descens.