L'Estrasburg, un equip situat a la part baixa de la classificació, va provocar la primera derrota de la temporada del PSG (2-1). L'equip d'Unai Emery va posar fi a una impecable ratxa positiva en un partit travat des de l'inici.

Els parisencs van afrontar el matx amb l'absència dels lesionats Thiago Silva, Thiago Motta i Lucas Moura. L'Estrasburg, que només havia guanyat tres partits fins al duel contra el PSG, es va avançar en el marcador al cap de tretze minuts de joc, gràcies a una acció d'estratègia.

Els d'Unai Emery van reaccionar i va tancar el rival. Així, va aconseguir la igualada a dos minuts del descans, en una internada per l'esquerra d'Adrian Rabiot, que va enviar una bona passada a Mbappé a boca de gol.

A la represa, l'Estrasburg es va ordenar i el PSG va tornar a tenir problemes per superar la tanca defensiva dels locals. D'aquesta manera, i aprofitant els espais, l'Estrasburg va recuperar l'avantatge en el marcador. Un contraatac iniciat per da Costa va ser culminat per Bahoken, que va aprofitar una bona passada a l'espai del seu company.

A causa del gol, els parisencs van accelerar i es van abocar a l'atac. Emery va introduir canvis però l'equip no va poder superar el mur defensiu dels locals. El conjunt de Thierry Laurey va obtenir els tres punts i va engrescar, així, la competició domèstica.