El conjunt júnior de la Joviat va aconseguir amb la victòria contra el Femení Maresme (50-40) una plaça per jugar les fases d'ascens al grup A de Preferent, on competeixen els vuit millors equips de Catalunya.

A causa de la importància del matx, les manresanes van sortir al primer quart molt intenses en defensa i amb un joc molt dinàmic en atac, que va superar amb facilitat la defensa zonal 2/3 plantejada per l'equip visitant.

Amb el marcador de 16-4 es va començar el segon quart, en el qual les visitants van intensificar la defensa i van poder aturar la dinàmica ofensiva de la Joviat. No obstant, un bàsquet sota cistella i dos triples consecutius tancaven la primera part amb 28-14 i deixaven el partit bé per a les locals.

El tercer quart va tornar a ser per a les bagenques, que van aconseguir posar-se 19 punts per sobre el rival a falta de només 10 minuts.

Al darrer període, les del Maresme van sortir molt intenses en defensa individual i van bloquejar les jugades d'atac de la Joviat. No obstant, les manresanes van saber jugar amb paciència i, tot i l'apropament de les rivals a l'electrònic, no van perdre de vista el seu objectiu i van fer-se amb el triomf.

Amb la victòria de la Joviat i la derrota del Mataró, les manresanes s'han assegurat una plaça per a les fases, on s'enfrontaran al CBJ l'Hospitalet el 20 de desembre.