El Club Bàsquet Artés va encaixar una nova derrota a la seva pista, en aquesta ocasió davant el Granollers, que es va imposar per un resultat final de 60-71.

En el primer quart els jugadors artesencs van perdre moltes pilotes i van tenir poca intensitat defensiva, i això ho va aprofitar el conjunt visitant per agafar set punts de marge al final (18-25). En el segon període, els bagencs van millorar el seu nivell defensiu, però en atac no van tenir gaire encert en el llançament exterior, i això els va impedir retallar distàncies a la mitja part de l'enfrontament (30-37).

En el tercer període els jugadors dirigits per Toni Manyosas van poder practicar un joc ràpid i van encadenar un seguit de bons atacs que els van permetre posar-se per davant en l'electrònic. Tot seguit van poder trencar el partit, però algunes imprecisions ofensives van donar aire al Granollers, que va finalitzar el tercer quart amb un punt de marge en el marcador (48-49). Per tant, tot es va haver de decidir en els deu darrers minuts. En aquests, els artesencs es van precipitar, i això ho va aprofitar el Granollers per ampliar diferències i endur-se una nova victòria, la quarta de la temporada. En la propera jornada, el Club Bàsquet Artés visitarà la complicada pista de La Salle Reus, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte setze de desembre a partir de dos quarts de vuit del vespre.