El València, com també ho havia fet el Reial Madrid el dia abans, va perdre l'ocasió de situar-se a dos punts del líder, el Barça, que va empatar amb el celta al Camp Nou. Un 1 a 0 gràcies a un golàs de Markel Bergara va donar el triomf a un Getafe que va jugar amb un futbolista menys des del minut 25 per l'expulsió de l'uruguaià Mauro Arambarri.

Fins al moment de la segona targeta que va veure Arambarri el Getefe estava jugant millor. L'expulsió va frenar l'impuls dels locals i el València es va mantenir en la mediocritat. I és que el conjunt dirigit per Marcelino Garcia Toral no va fer res, ni abans ni després de la marxa d'Arambarri. Va ser un equip gris, sense idees, apàtic i atemorit. Només Dani Parejo, amb tres llançaments de falta que va salvar Vicente Guaita, va generar perill. La resta de jugadors semblaven aliens a la possibilitat de retallar punts al Barça.

El Getafe, amb un jugador menys, inclús va acabar de dominar el duel fins al descans, destacant una oportunitat clara, un cop de cap de Jorge Molina a una passada de Damián Suárez que va sortir per sobre del travesser, malgrat que el jugador estava sol davant el porter Neto.

El pas pels vestidors va accentuar els defectes d'un València irreconeixible al Coliseum Alfonso Pérez. Per contra, el conjunt de Bordalás va seguir endollat i amb l'intenció d'acacabar amb l'equip de moda de la lliga. Al minut 66 va aparèixer Markel Bergara per invertar-se una rematada des de fora de l'àrea que va entrar a la porteria de Neto. L'1 a 0 era just, els minuts anaven passant i el València va pressionar la porteria de Guaita, però sense cap. El globus del València es van desinflar.