En el debut d'Abelardo Fernández com a entrenador de l'Alabès, el conjunt basc va aconseguir una espectacular remuntada (2-3) a Girona amb tres gols d'Ibai Gómez que van posar fi a una ratxa de cinc jornades seguides de lliga sense perdre de l'equip català.

El Girona va dominar el rival durant la major part del partit i es va avançar en el marcador, ja a la segona part, amb les dianes de Stuani i Juanpe. Els gironins eren els grans dominadors del partit i Stuani ja va avisar poc abans del descans. Però el seu gol no va arribar fins a la segona meitat, després de deixar assegut Alexis. I després anotava Juanpe. Un gol que despertava el conjunt visitant, fins aleshores adormit.

L'Alabès va intentar acostar-se a la porteria de Bono per escurçar distàncies. I ho va aconseguir al minut 71 amb la primera de les dianes d'Ibai Gómez, que va aprofitar una greu errada del porter marroquí en el rebuig.

I en el tram final de partit, el Girona no va saber resistir: quan només faltaven tres minuts per a la conclusió, Ibai Gómez va signar l'empat en transformar un penal comès per Bono. I finalment, l'extrem bilbaí va completar la remuntada de l'Alabès i el seu particular triplet en l'última acció del partit. Després de rebre una passada en profunditat de l'exbarcelonista Munir, Gómez va etzibar un xut ajustat a un pal de la porteria del Girona que va servir per donar la victòria als visitants.