L´Igualada HC enceta demà un seguit de partits amb els grans de l´hoquei estatal, Barça Lassa, Liceo i Reus (també amb l´Alcoi) abans de les festes de Nadal.

El Palau Blaugrana serà el primer escenari que visitaran els anoiencs. Serà demà al migdia (12.30 h) quan l´Igualada HC visitarà el líder de l´OK Lliga, amb el permís del Liceo ja que ambdós equips estan empatats a 27 punts (darrera hi ha el Reus amb 21).

Després de vèncer el Caldes dissabte (3-1), els igualadins s´han consolidat a la zona còmode de la classificació. Actualment són setens amb 17 punts després de jugades deu jornades.

Oriol Vives, un dels jugadors de l´Igualada HC ha comentat que «anirem al Palau a fer el nostre partit, sense res a perdre. Mirarem que ens facin pocs gols i intentarem sumar algun punt per seguir escalant posicions a la lliga». Vives considera que «estem travessant un molt bon moment, fruit del treball i la confiança. Guiats per un Elagi molt segur sota els pals, som un dels equips menys golejats de la categoria i sabem que és una arma que hem de fer valdre. En el meu cas personal, estic content per ajudar a l´equip».