L'entrenador del Barça, Ernesto Valverde, va defensar ahir que té prou jugadors per a l'eix defensiu, malgrat les lesions, i que per això no tem que l'equip quedi coix en aquesta posició. «Per ara tenim dos centrals sans», va remarcar respecte a Piqué i Vermaelen.

El tècnic, davant la intranscendència del partit d'avui, amb el Barça ja classificat com a primer de grup, va haver de respondre més preguntes sobre un dels assumptes estrella de la compareixença: la baixa del central francès Samuel Umtiti, que se suma a la de Javier Mascherano.

Valverde no va confirmar si el Barça es planteja fitxar en el mercat d'hivern: «Hi ha marge de temps per evaluar-ho». I va admetre que la lesió d'Umtiti «va per llarg, però es pot recuperar al gener. És una cosa (fitxar) que ens podem plantejar, però ja ho veurem. Caldrà analitzar-ho. En principi, estem contents amb els centrals que tenim». Valverde assumeix que durant la temporada «hi ha moments de dificultat» i que la plantilla «ha d'estar preparada per solucionar» les contingències.