El CN Minorisa va oferir, ahir al vespre, el millor partit de la temporada, superant el CN Granollers B el seu principal rival per aconseguir la salvació. Després de vèncer a la piscina del GEIEG a Girona, i de sumar els punts contra els vallensans (11 a 6), els de Gaspar Ventura se situen a un punt de la permanència quan queda tota la segona volta a Primera Catalana.

Davant el CN Granollers B, a les piscines manresanes, en el primer quart, les errades puntuals van decantar el resultat a favor del CN Granollers B (2-3) malgrat que el domini en el joc era manresà. Tot i el 2 a 4 a l´arrancada del segon temps, es va arribar al descans amb empat a quatre. Després del canvi de camp, el CN Minorisa es va mostrar molt superior i es va entrar en el darrer parcial amb 9 a 6, un avantatge que els manresans van saber administrar i fins i tot ampliar fins a l´11 a 6 final.