L'Igualada HC enceta avui un seguit de partits amb els grans de l'hoquei estatal, Barça Lassa, Liceo i Reus (també amb l'Alcoi) abans de les festes de Nadal.

El Palau Blaugrana serà el primer escenari que visitaran els anoiencs. Serà aquest migdia (12.30 h) quan l'Igualada HC visitarà el líder de l'OK Lliga, amb el permís del Liceo, ja que ambdós equips estan empatats a 27 punts (darrere hi ha el Reus amb 21).

Després de vèncer el Caldes dissabte (3-1), els igualadins s'han consolidat a la zona còmoda de la classificació. Actualment són setens amb 17 punts després de jugades deu jornades.

Oriol Vives, un dels jugadors de l'Igualada HC, ha comentat que «anirem al Palau a fer el nostre partit, sense res a perdre. Mirarem que ens facin pocs gols i intentarem sumar algun punt per seguir escalant posicions a la lliga». Vives considera que «estem passant un molt bon moment, fruit del treball i la confiança. Guiats per un Elagi molt segur sota els pals, som un dels equips menys golejats de la categoria i sabem que és una arma que hem de fer valer. En el meu cas personal, estic content per ajudar l'equip».