El primer equip del Manresa RC va tancar la fase prèvia de la Divisió d'Honor (ara espera el nou calendari) amb una clara victòria sobre el Castelldefels Rugbi Unió Club (CRUC) al Congost. El partit, que va acabar amb un marcador de 64 a 8 a favor dels manresans, va tenir un clar domini local i ja abans dels primers deu minuts va arribar la primera anotació per als de casa. El CRUC defensava amb contundència, però, tot i això, el Manresa RC treballava amb una bona coordinació i va arribar al descans amb el resultat de 38 a 3. A la represa, la tendència va ser la mateixa, tot i que amb un ambient més caldejat. En menys de deu minuts, els bagencs van aconseguir tres assajos (57-3). Amb molta empenta, el CRUC va aconseguir un assaig, però la darrera paraula la van tenir els manresans amb el definitiu 64 a 8.

El Manresa RC B va jugar un amistós amb els veterans del CRUC al Congost. A la primera part, els visitants van imposar el seu joc amb bons suports en atac. També a la segona part l'inici va ser favorable als de Castelldefels, però dues marques molt treballades a través de línia de 3/4 donaven la primera victòria als locals aquesta temporada (26-12).

L'equip sub-16 de la Catalunya Central (Vic, Granollers i Manresa) es va desplaçar a Castelldefels per jugar amb els segon equip local a la primera jornada de Quarta Catalana. La victòria va somriure als jugadors visitants per un rotund 5 a 82.

I el sub-18 va jugar a Badalona un partit molt treballat encara que el resultat final de 31 a 10 no fos favorable. Tot i això, la formació de la Catalunya Central no es va rendir en cap moment i fins i tot el tècnic local va elogiar el seu joc.