L'Igualada HC va iniciar el seu particular Tourmalet, que el portarà a enfrontar-se als tres primers de la lliga en jornades consecutives, amb una derrota al Palau Blaugrana contra el líder. El Barça, però, no les va tenir totes fins al final i va gestionar els dos gols de diferència assolits a la primera part, davant d'un conjunt arlequinat, ahir vestit de rosa, que va tenir prou presència davant de la porteria d'Egurrola, però sense cap encert.

Els igualadins van avisar aviat amb una rematada de Sergi Pla, però tot seguit va arribar el primer gol del partit, marcat per Ignacio Alabart. Els locals van ser més contundents en aquesta fase del partit i Pablo Álvarez va anotar el segon just abans del descans. En el segon període, el conjunt de Ferran López va arribar amb perill, però no va poder anotar el gol que l'hauria tornat a ficar dins del partit i hauria pogut desencadenar els nervis locals.

Ara, l'Igualada jugarà contra el Lleida dissabte, en l'anada dels vuitens de la Copa CERS, un compromís per al qual l'entrenador ha demanat màxim suport de l'afició. Dimarts vinent rebrà el Liceo en partit de lliga.