Els futbolistes de 7 i 8 anys tindran aquest divendres l'oportunitat de jugar un gran torneig, la vuitena edició de la Nissan Cup que organitza el Gimnàstic de Manresa. Aquesta competició està dissenyada per a les formacions de categoria prebenjamí, amb la participació d'algunes de les millors escoles catalanes de futbol base, com són les del Barça o de l'Espanyol, sense menystenir la del Gimnàstic de Tarragona, del Jabac i Terrassa, del Sant Andreu, entre altres, i sobretot la del Gimnàstic de Manresa, que en aquesta ocasió participarà amb cinc equips de la categoria. En total seran 32 formacions dividides en vuit grups per a la fase prèvia.

La Nissan Cup es jugarà en dues seus, entre el Gimnàstic Parc i el camp municipal de Castellgalí. En les dues instal·lacions, a les 9 del matí començaran els partits de la fase clàssificatòria. A Manresa competiran els grup A, C E i G, i a Castellgalí, el B, el D, l'F i l'H.

A la tarda, des de 3/4 de 4, els equips classificats en les dues primers posicions de cada grup jugaran la fase d'or al Gimnàstic Parc fins arribar a la final, programada per a les 19.20 h, amb dues parts de 12 minuts i amb l'entrega de trofeus a les 19.50 h. Els conjunts classificats en tercer i quart lloc a la prèvia disputaran la fase de plata a Castellgalí, una fase que també tindrà la seva final (19.20 h).