El Baskonia de Pedro Martínez va derrotar l'Unicaja (88-82) al Buesa Arena en el duel d'equips de l'ACB a l'Eurolliga. Els bascos, que segueixen amb la seva bona marxa, només tallada la setmana passada, quan van caure a casa contra el Fenerbahçe, va semblar que sentenciaven el partit al primer període, amb un parcial de 27-12, però els malaguenys van poder retallar deu punts la diferència al descans i la segona meitat va ser molt igualada, amb possibilitat de triomf per a tots dos.

El partit va ser un duel de tiradors entre el letó Janis Timma, autor de 24 punts, amb 5 de 9 en triples, i el polonès Adam Waczynski, que ho va superar amb 25 punts i un 7 de 9 des de la llarga distància. Al final, el Baskonia va mantenir sempre una bona distància de seguretat.

A Tel Aviv, setena derrota seguida del València de Rafa Martínez, que ahir va fer 6 punts en 15 minuts. El Maccabi va vèncer per un igualat 94-91 amb 21 punts de Pierre Jackson i 20 de Deshaun Thomas que van fer inútils els 24 d'Erick Green. En els altres partits, Zalgiris, 80-Panathinaikos, 74; Brose, 76-CSKA de Moscou, 92 i Armani Milà, 71-Khimki, 77.

Musli marxa al Brose

El pivot serbi Dejan Musli, ex del Bàsquet Manresa, es va desvincular ahir de l'Unicaja, amb qui tenia contracte fins a final de temporada, i reforçarà un altre equip d'Eurolliga, el Brose Baskets alemany. «Vull pensar que aquesta marxa era inevitable per fer que la meva carrera tingués un sentit ple», va escriure Musli en la seva carta de comiat del club malagueny.