El Barça Lassa continua dibuixant una trajectòria irregular a l'Eurolliga després de perdre anit davant el campió, el Fenerbahçe (68-83). Un resultat que allunya l'equip de Sito Alonso de les posicions de play-off, una frontera que marca el Madrid, amb un balanç de 5-6, empatat amb el Baskonia i el Brose. Els blaugrana, per la seva part, són dotzens, amb quatre victòries i set derrotes.

De res va servir al Barça signar un gran inici de partit (28-22). Quan el Fenerbahçe va escalfar motors, va passar per sobre del Barça sense contemplacions: al final del tercer quart, el conjunt turc ja guanyava per 13 punts gràcies a un parcial de 23-42 entre el segon i el tercer períodes.

Ni els 15 punts de Hanga, ni els 12 de Seraphin i de Pressey, ahir molt millor que Heurtel en la direcció de joc, van ser suficients per a un Barça que es va veure desbordat pel Fenerbahçe quan l'equip de Zeljko Obradovic es va posar seriós. Els exteriors de l'equip turc van escriure el guió del partit: 17 punts de Sloukas, 16 de Wanamaker i 14 de Nunnally, ben acompanyats per Vesely (13).

La mala ratxa del Madrid

Sis derrotes en els últims set partits és la ratxa negativa del Reial Madrid a l'Eurolliga després de perdre ahir amb l'Olympiacos (92-83). De res van servir als blancs els 33 punts de Doncic ni que Carroll forcés la pròrroga: 7 punts de Printezis en el temps extra van sentenciar per als grecs.