L'Oviedo va aconseguir la temporada passada els millors resultats de la seva curta història, ja que el club va ser fundat l'any 2004: va guanyar la Copa Princesa, en der-rotar el Burgos a la final disputada al Pumarín, i va arribar a les semifinals de la lliga, on va caure eliminat pel Palència. Una gran actuació que no va servir per donar continuïtat a la plantilla.

Dani Pérez i Miquel Salvó, emparaulat amb el Manresa, van posar rumb a l'ACB, tots dos al Gipuzkoa; el suec Löfberg va reforçar el Breogán; i Hernández-Sonseca va fitxar pel Corunya, entre les pèrdues més destacades. Del curs passat només continuen el base Fabio Santana, l'escorta i capità Víctor Pérez, que va arribar al club fa sis anys, i el pivot senegalès Mohamed Barro. Així que el club va haver de fer vuit fitxatges per pal·liar la desbandada. I va apostar per joves, com ho demostra el fet que a la plantilla hi ha tres cedits: l'ala letó Davis Geks, de l'Estudiantes, a més de l'exmanresà Romaric Belemene i del serbi Kenan Karahodzic, de l'Unicaja.

En la posició de base va tornar Fran Cárdenas després de dos anys a l'Obradoiro. El jove canari Arturo Fernández i el lituà Tadas Rinkunas, ara lesionat, van reforçar la línia exterior. En el joc interior l'Oviedo va jugar sobre segur amb un altre exmanresà, Óliver Arteaga, i va apostar per un rodamón com Drew Maynard, que ha jugat a Grècia, Dinamarca, Alemanya, el Líban i el Brasil.