El FC Barcelona Lassa infantil, amb els jugadors bagencs Marc Bataller i Ferran Torreblanca a les seves files, van obtenir el bitllet per a la fase final de la Minicopa Endesa, que se celebrarà del dijous 15 al diumenge 18 de febrer a Las Palmas de Gran Canària.

En la fase prèvia de la competició, que es va celebrar el divendres i dissabte passat a l'Alqueria del València Basket, els blaugrana es van imp0sar en els tres partits del grup C. En el primer no van donar opcions a un fluix Burgos, al qual van derrotar per 147-16, amb deu punts de Torreblanca. En el segon els catalans van obtenir un altre triomf plàcid, per 86-53 contra el Betis, i Torreblanca va anotar tres punts. Finalment, en el partit que decidia el primer lloc del grup i el bitllet per a la fase final, el Barça va superar per 74-83 l'Iberostar Canarias, amb tres punts de Tor-reblanca. Per la seva banda, Bataller no va poder jugar en cap dels tres duels.

El València d'Orive, eliminat

L'equip amfitrió de la fase prèvia, el València, amb el fruitosenc Carles Orive com a membre de l'equip tècnic, va caure eliminat en la darrera eliminatòria, en perdre davant l'Unicaja Andalucía per vint-i-un punts (67-88).