Avui a les dotze se celebrarà el sorteig dels vuitens de final de la Champions League a la ciutat suïssa de Nyon. Les normes del sorteig, en què rivals de la mateixa lliga no poden enfrontar-se entre ells als quarts de final, ha acabat fent que el Barça tingui moltes opcions d'enfrontar-se al Chelsea, malgrat tenir cinc possibles rivals.

El Bayern de Munic serà l'altre difícil candidat a evitar en una llista que la completen el Basilea, el Porto i el Xakthar Donetsk. Ara bé, la presència de quatre rivals anglesos al mateix bombo del Barça, el dels campions de grup (Manchester City, Manchester United, Liverpool i Tottenham), fa que sigui el Chelsea el club amb més opcions, més del 40%, d'enfrontar-se als blaugrana.

Els vuit equips del primer bombo són el Manchester United, el PSG, la Roma, el Barça, el Liverpool, el Tottenham, el Besiktas i el Manchester City. Mentre que els vuit equips que completen el segon bombo són el Basilea, el Bayern, el Chelsea, la Juventus, el Xakthar, el Sevilla, el Porto i el Reial Madrid.

Sembla que l'equip amb més possibilitats de jugar contra el Barça és un Chelsea que aquest cap de setmana s'ha quedat, pràcticament, sense opcions per revalidar el títol de lliga, però que competeix a la part alta de la classificació. A la Champions, els homes d'Antonio Conte van ser segons, per darrere la Roma, barrejant bones actuacions amb altres més fluixes.

En cas de complir-se, el duel entre londinencs i barcelonins estaria ple d'atractius, com per exemple el retorn de Cesc i Pedro al Camp Nou com a plat fort. Igual d'atractiva i dura seria l'eliminatòria contra el Bayern. El líder de la Bundesliga alemanya s'ha recuperat del fluix inici de temporada.

Els vuitens de final es juguen l'any que ve amb l'anada els dies 13-14 i 20-21 de febrer i la tornada els dies 6-7 i 13-14 de març.