El Nàpols va desaprofitar una ocasió immillorable per accedir al liderat de la Sèrie A en conrear un migrat empat a zero en el partit que va enfrontar-lo al passional estadi de San Paolo a la Fiorentina. L'absència per lesió de Lorenzo Insigne i l'ordenada defensa de l'equip de la Toscana van ser les claus d'un resultat que deixa els deixebles de Maurizio Sarri segons, amb 39 punts, a un del líder, el FC Internazionale.

L'equip milanès va arrencar, dissabte, un valuós empat, també sense gols, de Torí, on la Juventus, tercer classificat (38 punts), va ser incapaç d'infligir la primera der-rota del curs a l'Inter. Tampoc la Roma no va assolir, ahir, millor resultat al terreny de joc del Chievo Verona (0 a 0). Amb els quatre primers signant el mateix marcador, les posicions capdavanteres es mantenen tal com estaven abans de jugar-se la setzena jornada.

Pel que fa a la zona de descens, l'SPAL Ferrara va celebrar el seu 110è aniversari igualant l'advers 0 a 2 amb què l'amenaçava el Hellas Verona, mentre la US Sassuolo va sumar un triomf cabdal davant el Crotone (2 a 1).