L'Atlètic de Madrid va guanyar per la mínima el Betis i va aconseguir el rècord d'un any sense perdre lluny del seu estadi. Una estadística que li serveix per seguir ferm en la seva persecució del líder, després d'un partit discret i molt pràctic en el qual va aprofitar un solitari gol de Saúl Ñíguez, a la mitja hora de joc, per superar un rival molt millorat.

En la formació bètica, el seu tècnic, Quique Setién, va fer debutar dos jugadors, Julio Gracia i el davanter sallentí Aitor Ruibal, que va entrar en el minut 88. Aitor com es coneix esportivament, fa unes temporades que juga al filial bètic després del seu fitxatge procedent de l'Hospitalet. En futbol base, a més a més del Sallent, també va jugar algunes temporades abans d'anar al Cornellà de la Divisió d'Honor juvenil. Aitor també va anar convocat en el partit contra Las Palmas de la setmana passada, però en aquella ocasió no va tenir l'oportunitat de jugar.

Els bètics van encadenar el seu cinquè partit sense guanyar a la lliga, tot i que van controlar el joc.

Simeone va presentar un onze condicionat per la baixa per lesió del golejador francès Antoine Griezmann. I va fer un plantejament molt defensiu en un xoc d'estils contraposats: la possessió de la pilota va ser del Betis, però sense inquietar gaire.

L'Atlètic gairebé no creava perill, però sí que va tenir més encert i es va avançar a l'hora de joc en la seva primera ocasió clara. Saúl va ser l'encarregat de marcar en rematar una centrada des de la dreta de Vrsaljko. A la represa, l'Atlètic va controlar bé d'inici els intents dels sevillans, que a poc a poc es van fer amos de les regnes del joc i va estar molt a punt d'empatar, per mitjà de Tello. Però la perseverança del Betis no va tenir premi.