L'Igualada HC va caure anit a les Comes en la visita del Liceo, que arribava a la capital de l'Anoia com a colíder de l'OK lliga i en va sortir com a líder en solitari gràcies al seu triomf i a l'ensopegada de Barça, que va empatar a Vic.

El conjunt gallec va aprofitar la seva embranzida inicial per deixar encaminat el partit a la primera meitat. Josep Lamas va inaugurar el marcador als cinc minuts i Roger Bars, ràpidament, va aconseguir el gol de l'empat. Però els igualadins van patir físicament, sobretot a la primera part, tal com va explicar al final del partit l'entrenador, Ferran López. «La diferència física s'ha notat molt al llarg del partit. No estàvem frescos i tampoc hem estat bé del tot. A més, tenen grans individualitats», va apuntar el tècnic.

El Liceo va aprofitar la seva superioritat per marcar dos gols més abans del descans, obra de Di Benedetto i de Dava Torres que situaven un 1-3 difícil de remuntar. I això que l'Igualada es va acostar en el marcador amb una diana de Sergi Pla al minut 44. Però poc després, Sergi Miras va marcar el 2-4 definitiu.

Al final del partit, Ferran López va lloar el rival i els bons moments de l'Igualada: «És el millor equip contra el que hem jugat aquesta temporada. A això, també hi sumem la fatiga que tenim. A la primera part ens han superat, a la segona hem estat millor en algun moment».