La renovació de la junta directiva del CH Navarcles podria revitalitzar un esport arrelat a la vila des dels anys vuitanta. Després de vint-i-un anys treballant per l'entitat, Maria del Carme Martín i el seu equip han donat el relleu a una nova directiva, presidida per Òscar Rodríguez.

Tot i que durant els primers mesos del seu mandat els nous dirigents han hagut d'entomar la desaparició dels sèniors masculí i femení del club per manca de jugadors, la creació del centre de tecnificació, encapçalat pel mític exjugador del Noia, Reus Deportiu i FC Barcelona Gaby Cairo, ha de ser l'eix vertebrador del futur de l'hoquei navarclí.

Des de principi d'octubre, cada quinze dies, els dijous, Gaby Cairo ofereix el seu mestratge als jugadors dels equips infantil, aleví i prebenjamí del CH Navarcles, entre les sis i les nou del vespre. L'entitat també gestiona l'escola d'hoquei i una secció de patinatge artístic que aplega una cinquantena d'esportistes.

Manel Dorado, directiu del CH Navarcles, assenyala que «treballem en un projecte a mitjà termini per tal que la secció d'hoquei tingui equips en totes les categories formatives, per després recuperar els conjunts sènior».

Gaby Cairo explicita que «he preparat un projecte per revitalitzar l'hoquei a Navarcles en tres anys, com ja vaig fer a Sentmenat. La meva feina també ha d'incidir en la formació dels entrenadors i en l'organització de campus a l'estiu i per Setmana Santa. També volem organitzar un torneig amistós amb els equips base dels millors conjunts de l'OK Lliga».