? El mes de gener serà important per a la vida de Núria Marquès ja que començarà a entrenar-se al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. A més, tindrà un nou entrenador, el del mateix centre, Jaume Marcé. La nedadora vol deixar clar, però, que «no abandonaré el meu club, el CN Sant Feliu, no me'n vull desenganxar, ni tampoc de Juan Carlos [Quevedo], el meu entrenador fins ara».

L'esportista castellvinenca veu avantatges en el seu trasllat al CAR, ja que «estudio fisioteràpia a la Universitat Autònoma, a Bellaterra, i em resultarà còmode traslladar-m'hi perquè és molt a prop». No hi estarà interna perquè viu a prop, a Castellví, i no li serà necessari.

De moment, tindrà la tranquil·litat que els resultats obtinguts a Mèxic li garanteixen ajuts econòmics fins als Jocs Paralímpics de Tòquio, el 2020, el seu gran objectiu a llarg termini. «A mi no m'afecta tant, de moment, ja que encara estic estudiant, però hi ha companys que es dediquen totalment a la natació per als quals és un important alleujament. Si no haguessin arribat els ors a Mèxic, hauria hagut d'aconseguir els ajuts als mundials del 2019, a Malàisia.