Amb tres líders, Nairo Quintana, Alejandro Valverde i Mikel Landa com a fitxatge estrella, el Movistar es va presentar ahir amb l'objectiu somiat de guanyar el Tour de França, l'única cursa gran que falta en el palmarès de l'equip que ha estat quatre vegades número 1 del món i que afronta el vuitè any de patrocini amb el mallot telefònic.

El director de l'equip, Eusebio Unzue, va dir que «els galons els dóna el factor històric, encara que la cursa posarà cadascú al seu lloc. En sis anys, Quintana ha fet podi en totes les voltes i mereix un respecte, i Landa ha millorat any rere any i té experiència i convenciment que pot fer grans coses».

Quintana, per la seva part, va dir que Landa, amb qui correrà el Tour, és un «company, no un rival», i va assegurar que el 2018 «pinta molt bé». I Landa va admetre que el seu objectiu és el Tour: «L'any passat vaig ser quart a un sol segon del tercer i sense disputar totes les meves cartes a fons. Ara veig que és la meva cursa. Estic molt motivat per tornar».