Un gol de Fernando Torres quan faltaven 16 minuts per al final del partit contra l'Alabès va donar a l'Atlètic de Madrid una victòria vital per seguir somiant amb guanyar la lliga. Els matalassers, que han aprofitat l'eliminació a la Champions per agafar embranzida a la lliga, van tenir molts problemes davant del renascut equip basc, però van treure partit d'una centrada de Vrsaljko i la rematada del davanter de Fuenlabrada per aconseguir un triomf que el deixa a tres punts del Barça i en segona posició, gràcies a la derrota del València ahir a Eibar. A més, els matalassers disposen ara de cinc punts de diferència sobre el Reial Madrid, tot i que els blancs van haver d'ajornar el seu partit a Leganés per la disputa del Mundial de Clubs.

Segona derrota seguida a fora

Si l'Atlètic de Madrid va ser la cara, la creu va tornar a ser per al València, que acumula la segona derrota seguida fora de casa, després de la de Getafe de fa dues setmanes. En un duel en què l'empat no hauria estat estrany, els guipuscoans, que s'han refet d'un mal inici de campanya, van estar més encertats de cara a porteria i van vèncer per 2-1. El japonès Takashi Inui va obrir el marcador al minut 3 de la segona part en aprofitar una sèrie de rebots i xutar fort per batre Neto. El València va empatar nou minuts més tard amb una rematada de Santi Mina, amb possible fora de joc d'Andreas Pereira. La decisió final, però, va ser per al català, ex de l'Espanyol, Joan Jordán, que va rematar de cap una centrada d'Iván Alejo al minut 87.

En el primer partit del dia, l'Athletic de Bilbao i la Reial Societat van empatar (0-0) en un derbi basc que deixa els dos equips en terra de ningú, amb dos punts més dels donostiarres. Cap dels dos equips no va aconseguir ser superior al rival.