La selecció catalana sub-16 femenina, amb la jugadora igualadina Aroney González, va debutar en el Campionat d'Espanya, enfront Extremadura, amb un empat a 2 gols. El combinat català sub-16 va començar amb sensacions molt variants la primera fase del Campionat d'Espanya, que es disputa al Camp Municipal de Vilafranca del Penedès. Extremadura va tenir dificultats per passar del mig del camp en els primers vint minuts, ja que no van poder elaborar cap jugada. La sòlida defensa catalana va impedir qualsevol aproximació.

La jugadora igualadina Aroney González va ser la protagonsita després de creuar molt bé un xut al segon pal que va obrir el marcador per a Catalunya al minut 14. Les jugadores de la debutant Mireia Vera van disputar una bona primera meitat i van gaudir d'ocasions clares. Al minut 21 Jiménez va posar el 2-0 en el marcador.

A la represa la dinàmica va canviar i Extremadura va començar a dominar. Les extremenyes van aconseguir retallar distàncies al minut 41 de la segona meitat. Catalunya es va veure sorprès per un combinat rival més intens i va deixar escapar la victòria en el tram final del partit, quan Extremadura va aconseguir empatar a 2.