La selecció catalana sub-16 de futbol sala, amb els jugadors del Manresa FS Iker Fernández, Arnau Pérez i Pau Giménez, han tombat amb contundència la selecció del País Basc (10-0) en la fase prèvia dels estatals sub 16 per autonomies. El combinat entrenat per Rubén González va derrotar amb solvència el País Basc en el seu segon partit de la fase prèvia del Campionat d'Espanya, que es disputa a Salou i Torredembarra. Els jugadors catalans van ser molt superiors al seu rival en tots els aspectes del joc. En atac van mostrar-se letals, mentre que en defensa no van concedir pràcticament cap ocasió.

Catalunya va disputar una primera meitat molt intensaa i amb les idees clares. Els bascos van sortir amb una pressió molt alta i els catalans van saber sobreposar-se a aquesta situació per marcar gols. Al descans el combinat sub-16 ja dominava per un ampli i contundent 7-0. A la represa els catalans van abaixar una mica la intensitat davant d'un País Basc sense capacitat de reacció. Els de Rubén González van ampliar les distàncies de mica en mica fins arribar al definitiu 10-0.

Avui, a les 12 h, el combinat català disputarà el seu tercer partit de la fase prèvia, davant la selecció de Canàries, a Torredembarra.