El Girona sembla que ja ha après l'ofici de jugar a Primera Divisió. Després d'unes setmanes en què va perdre punts en duels guanyats, al camp del Betis i a casa davant de l'Alabès, els homes de Pablo Machín ahir van demostrar tenir experiència i van derrotar un altre dels equips revelació de la temporada, el Getafe, gràcies a un solitari gol de Christian Stuani al minut 5 de partit. Els blanc-i-vermells, fins i tot, van ser els sisens classificats i van ocupar plaça europea durant una bona estona, fins que el Vila-real va guanyar a la tarda al camp del Celta.

Va semblar que Machín volia que els seus homes donessin un cop damunt de la taula des de l'inici del partit i es van avançar en el marcador en una centrada des de la banda esquerra de Mojica que va aprofitar Stuani, lliure de marca, per rematar de cap i superar Guaita.

Trencant el joc

La resta del partit va ser un vull i no puc del Getafe per trobar la porteria de Bono. La defensa del Girona, que a la segona part va recuperar el concurs de Bernardo, va deixar fins a cinc cops en fora de joc Ángel i només va patir en una errada de Juanpe. El seu mal rebuig el va aprofitar Jorge Molina per encarar el porter marroquí, però va rematar fora.

A l'altra banda, el Girona només va tornar a crear perill a l'inici de la segona meitat, amb una rematada al pal de Stuani. I res més. Amb el concurs d'un Aleix Garcia que va substituir bé Pere Pons, sobretot en tasques de cobertura, els locals es van poder tancar quan el tècnic visitant, Pepe Bordalás, va fer sortir al camp Jefferson Montero i el japonès Shibasaki. Tot i que els davanters visitants ho van intentar, no van crear perill evident i el Girona va anar matant el partit fins al final.