El Tenea Esparreguera va aconseguir una nova victòria a domicili, en aquesta ocasió a la complicada pista del Salou, un dels rivals directes dels esparreguerins per les primeres plaçes de la classificació del grup 1 de Copa Catalunya. Els jugadors d'Òscar Navarro es van imposar per un punt (71-72) i amplien el liderat.

La igualtat i el ritme alt de joc que proposaven tant locals com visitants van ser la tònica dels primers minuts. Els verd-i-negres van signar una posada en escena seriosa però amb certs moments de nervis, van concedir alguns rebots ofensius en els primers instants i van permetre alguna segona oportunitat (21-18 al final del primer quart). En el segon, els visitants van protagonitzar un molt bon inici, tancant el rebot defensiu i anotant tant des de dins com des de fora. Però els locals també van mostrar la seva qualitat i van aconseguir empatar el marcador al descans (36-36).

En el tercer quart, el Salou va continuar amb la línia ascendent i va anotar un parcial de 10-3. Tot i això, els esparreguerins no es van deixar intimidar i van tornar a posar-se per davant abans de rebre un 8-1 que donava avantatge als locals (55-49). En el darrer període, es va viure un intercanvi de cops constant. L'últim atac, amb un 71-72 a l'electrònic, va ser local, però l'Esparreguera va recuperar la pilota i es va imposar.