El Club Bàsquet Igualada va tancar l'any amb una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió davant el JAC Sants barceloní, al qual es va imposar per un resultat final de 67-64. Amb aquest resultat l'Igualada se situa en tercera posició, dues victòries per darrere els líders: el Vic i el Pardinyes.

Els jugadors igualadins van sortir a la pista amb poca intensitat, fet qeu va aprofitar el conjunt visitant per anotar un parcial inicial de 0-7. Tot seguit, els anoiencs es van posar les piles, especialment en defensa, i van acabar el primer quart amb dos punts d'avantatge en l'electrònic (16-14). En el segon període, els locals van millorar, especialment en el llançament exterior, i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb cinc punts de marge (38-33).

En la segona meitat la dinàmica va ser molt semblant: l'Igualada feia una defensa poc agressiva i anava sumant en atac, i va obrir una petita escletxa de nou punts al final del tercer quart (59-50). En els darrers deu minuts els igualadins van fer una desconnexió total i incomprensible, però, tot i això, van poder mantenir l'avantatge i sumar una nova victòria. En la propera jornada, l'Igualada visitarà la complicada pista del Cerdanyola, en un matx que es posarà en marxa el proper diumenge, 14 de gener, a partir de dos quarts de set de la tarda.