L'Igualada arriba a l'aturada nadalenca de la millor manera, guanyant. Ahir va fer-ho al camp d'un Vila-seca, que lluita per evitar el descens de categoria.

Amb aquests tres punts, els igualadins s'han alçat fins a la sisena posició de la classificació, amb 24 punts, a només sis del conjunt que marca la promoció d'ascens, el Viladecans, que en té 30. El líder Martinenc és ara per ara força inabastable, ja que té onze punts més que l'Igualada, en haver cedit només dos empats i dues derrotes.

A Vila-seca, tot i el domini de joc, l'Igualada buscava la porteria contrària amb presses, fet que provocava que es perdessin moltes pilotes abans d'arribar a la zona de perill. Això va donar peu a què el Vila-seca tingués més ocasions a l'inici, amb un Dani Lledó espectacular a la porteria igualadina. Però un contracop iniciat per Martí Just el va convertir Fran Arévalo en el 0 a 1 al minut 34, resultat amb què es va arribar al descans.

A la represa, els igualadins van generar moltes ocasions de gol, però no les es van aconseguir convertir. Els anoiencs defensaven bé les accions locals, sobretot a pilota parada, fins que en temps de descompte Doblas va finalitzar una gran jugada en el definitiu 0 a 2.

Aquesta ha estat la segona victòria com a visitant de l'equip entranat per Josep Vicenç Mestre.