En un enfrontament entre dos equips de la part mitja-baixa de la classificació, el Marganell es va endur els 3 punts per la mínima fent un partit molt seriós. La primera mitja hora de joc va ser realment bona pels locals, que van disposar de diverses ocasions, però l'Avià B va aguantar i es va arribar al descans sense gols.

A la segona part, el domini va continuar sent local tot i no crear tantes oportunitats. L'empat es va trencar al minut 70, quan Raji va rematar al primer toc una centrada lateral. Després del gol, l'Avià B va tenir una bona opció per marcar amb un xut de fora l'àrea, però Carrique Mollet va aturar-lo. Els visitants, als quals els va faltar profunditat, van anar a buscar l'empat sense èxit als últims minuts, davant un Marganell que es va dedicar a defensar i buscar algun contraatac.

Amb aquest resultat, el Marganell puja a la desena posició, amb 17 punts. Per la seva banda, l'Avià B manté la tretzena plaça, amb 14 punts, en un grup que està molt igualat a la classificació.