El Club Bàsquet Martorell va encaixar una nova derrota a domicili, en aquesta ocasió a la complicada pista del Baskonia de Vitòria, que es va imposar per un resultat final de 77-63.

Els locals van iniciar el matx amb molta seriositat, molt agressius en defensa i encertats en el llançament exterior i en les transicions. Això els va permetre obtenir set punts de marge al final dels primers deu minuts (18-11). En el segon període, els bascos van imprimir un ritme frenètic i, liderats per Kristaps Gluditis (autor de dinou punts al descans, amb sis triples inclosos), van aconseguir vint punts de diferència a la mitja part de l'enfrontament (46-26).

En la segona meitat, els jugadors del Baix Llobregat Nord van sortir amb una millor actitud i no van permetre que el rival trenqués el partit definitivament. Els homes dirigits per Adrià Alonso van tallar qualsevol opció de córrer a un Baskonia que ho havia fet a la primera part, i la defensa zonal va forçar els blaugrana a efectuar molts llançaments exteriors que no van veure cistella. Amb el pas dels minuts, el Martorell va anar retallant poc a poc la diferència, fins a col·locar-se a deu punts quan faltaven sis minuts per al final. Després d'un temps mort del tècnic local, Jon Txakartegi, els tirs lliures anotats per Rodney Williams i un triple de Sander Raieste van tornar la calma als jugadors bascos, que van aguantar la diferència fins als darrers segons, tot i els intents de remuntada dels martorellencs.