El conjunt sènior femení del PetroPinto Asfe va obtenir la desena victòria de la temporada en el darrer partit de l'any, contra l'AB Premià, que no va posar les coses gens fàcils a les jugadores bagenques (45-61).

El partit va començar ja molt anivellat i amb alta intensitat per part d'ambdós equips, que van proposar un joc sòlid tant en atac com defensivament. No obstant això, cap dels dos conjunts aconseguia dominar el joc ni el marcador, que indicava un 16-18 al final del primer període.

La mateixa tònica es va mantenir al segon quart: un estira-i-arronsa amb alternances en l'electrònic que no es decantava per cap dels dos equips i, com és habitual, les de Sant Fruitós dificultaven el joc ofensiu del conjunt rival amb una dura defensa.

A la represa, les jugadores locals van sortir intenses i amb un alt encert de cara a cistella, però les visitants no van permetre deixar-les escapar en el marcador, que es va mantenir anivellat i que ho deixava tot per decidir en el darrer període (37-41).

Amb el partit totalment obert, es previa un cara o creu final, però el PetroPinto Asfe va implantar una de les seves millors defenses, que només va permetre que les noies de l'AB Premià anotessin 8 punts en el que restava d'enfrontament (6 des de la línia de tir lliure) i quedessin enrere en el marcador. A més, les del Bages van trobar més encert en un joc ofensiu liderat per Mariona Teixidó, que va clavar quatre triples i va sumar fins a 24 punts a l'acabament del matx.

Finalment, un parcial de 8-20 va sentenciar i va dónar el desè triomf (set de consecutius) al PetroPinto Asfe, que se'n va de vacances de Nadal ocupant les primeres posicions de la classificació i invicte en els seus enfrontaments a domicili.

Caldrà esperar fins després de les festes per a la seva propera cita, que tindrà lloc a la pista del CB Prat-Montibello el dia 13 de gener, a partir de les 20 hores.