El Solsona no va poder sumar cap punt en el seu enfrontament davant del fort líder Mollerussa en un camp ple de gom a gom.

Ambdós equips van disputar una primera meitat molt anivellada i sense gaire ocasions clares de gol. Les defenses es van imposar als atacs i tan sols un penal just abans d'arribar al descans, obra de Xavier Ratera,va ser suficient per al conjunt local per desfer l'empat en el marcador i agafar avantatge a la mitja part, 1-0. A la represa l'equip visitant va reaccionar i va començar a dominar. Al minut 53 el Mollerussa va aconseguir empatar a través de Cervelló.

A vint minuts per finalitzar el partit, els vistiants van aprofitar un penal per posar-se per davant en el marcador, 1-2. A partir del gol els jugadors solsonins van avançar línies per buscar l'empat però no van estar encertats en els metres finals.

Els jugadors del conjunt visitant van saber aguantar les envestides en els darrers minuts per sumar la victòria i continuar al capdavant de la classificació.