També al Cros Ciutat de Vic Trofeu Pere Casacuberta, els atletes de l'Avinent CA Manresa i del CA Igualada Petromiralles van tenir destacades actuacions en la que era la darrera prova del Gran Premi Català, classificatori per al Cros Internacional d'Elgoibar, en què participaran atletes de les dues formacions de casa nostra.

Del CAM, la corredora juvenil Bethelhem Manzano, malgrat haver patir un procés gripal uns dies abans, es va imposar amb autoritat amb un temps d'11' 39'', setze segons al davant de Núria Bota (CM Sant Cugat). El cadet Miqui Riera va tornar a demostrar que aquesta temporada és el favorit en cada cursa del calendari, i en aquest cas va sumar la quarta victòria i el cinquè podi. I el veterà Sergi Vergés va aconseguir una brillant tercera posició en la seva prova. També destacada cinquena plaça júnior per al júnior Pau Noguera i novena de la juvenil Júlia Dalmau.

Nou triomf de Carla Bisbal

Del CAI, segon lloc de Sergi Santamaria entre els juvenils, i Gerard Farré va entrar vintè; Marina Súria va ser tercera júnior, Iman Beloua, sisena i Èlia Ibarra, setena; Guillem Carner va ser quart promesa, Raúl López, sisè, i José D. Morales, novè sènior; Carla Alemany, sisena juvenil i Judit Ibarra, dotzena. El CAI ha estat el guanyador per equips amb 368 punts.

Pel que fa a les categories de promoció, destacable la victòria una setmana més de Carla Bisbal en la categoria infantil, i va ser sisena Andrea Gil, tretzena Júlia Oliveras i vint-i-unena Maroua Ayyad; Helena Aguilera va ser tercera benjamí, Laia Cerro, catorzena i Berta Márquez, quinzena; en infantil masculí, Nil Cabello va ser quart, Hamza Zeroual, sisè i Joel Giménez, divuitè; entre les cadets, Júlia Solé va ser cinquena, Francina Massagué, catorzena, Mar Planas, divuitena, Judit Navarro, vint-i-dosena, Marcel·la Solé, vint-i-quatrena, Mariona Rodríguez, vint-i-setena i Laura Giménez, trenta-unena; Nico Valle va ser cinquè aleví i va entrar quinzè Youssef Ayyad i vint-i-tresè Max Querol; Álex Guillén va ser cinquè benjamí, Guillem Llorach desè i Kilian Busquets, vint-i-quatrè; Martina Llorach, setena aleví i Ares Giménez, vint-i-tresè; i en cadets, Jan Bisbal dotzè i Mohamed Ayyad, vint-i-quatrè.

Guerrero venç a Banyoles

Marina Guerrero, de l'Avinent CA Manresa, va guanyar la prova absoluta del Cros de Banyoles. Pol Guillén (Avinent CA Manresa) va ser segon a la Mitja Marató de Vilanova amb 1h 09' 45''; el veterà Òscar Shigüe (Avinent CA manresa) va fer 1h 26' 15'' (m.m.p.).