El CN Hospitalet va oposar una forta resistència a un CN Minorisa femení que ja era primer de grup matemàticament abans del partit, però que referma el seu liderat a la Lliga Catalana absoluta.

El primer quart va estar disputat, amb un parcial de 3-2 per a les locals. Només començar el segon període, les hospitalenques feien l'empat a tres en aprofitar una jugada en superioritat numèrica. De la mateixa manera, Puerta tornava l'avantatge a les de Peirón, que de la mà de Muns aconseguien arribar al descans amb dos gols d'avantatge (5-3).

A la represa i després del canvi de camp, les del CN l'Hospitalet es van tornar a apropar (5-4). Tot i això, en aquest punt del partit, les manresanes van posar una marxa més i van trencar el resultat a favor seu. Bisbal i Noguera feien que s'arribés als darrers vuit minuts amb tres gols d'avantatge per a les locals (7-4).

Un avantatge que es va ampliar gràcies a la diana de Bisbal. Les visitants només van poder reduir el resultat en un gol i van assolir un gran resultat davant el líder del grup.