El Cadí la Seu va aconseguir, amb suspens, la setena victòria de la temporada, davant el sempre complicat IDK Gipuzkoa després de deixar escapar els 12 punts d'avantatge que tenia al descans.

El conjunt de la Seu va perdre durant el tercer quart el que havia guanyat en una bona primera part. I a menys de dos minuts pel final va veure com un tir lliure de Lyndra Weaver situava el 53-54, el primer avantatge del conjunt gipuscoà després de 0-2 inicial.

Un triple d'Andrea Vilaré a falta d'un minut va capgirar el marcador i va permetre encaminar la victòria per a les urgellenques, que en els instants finals van lluitar pel bàsquet average: en la primera jornada de lliga van perdre per quatre punts, el mateix marge aconseguit ahir.