El Manchester United va recuperar ahir, a l'espera del resultat del partit que jugarà demà el Chelsea al camp de l'Arsenal, la segona posició de la lliga anglesa en derrotar a domicili l'Everton, per 0-2. Amb un partit més jugat, l'equip de Mourinho s'acosta mínimament a un Manchester City que el darrer dia de l'any va trencar la ratxa de 18 victòries seguides, al camp del Crystal Palace (0-0), on va estar punt de perdre també la imbatibilitat. Ho va evitar el porter Ederson en aturar un penal a Milivojevic a l'últim minut.

Ahir, el United va dominar l'Everton i el va derrotar amb gols de Martial i de Lingard a la segona meitat. A part de la victòria del Liverpool al camp del Burnley, hi va haver tres partits més. El Newcastle de Rafa Benítez va superar a la classificació l'Stoke City en derrotar-lo per 0-1, amb un gol del canari Ayoze. Posa distància respecte del descens. En el primer partit de l'any, el Brighton i el Bornemouth van empatar a dos gols en un derbi del sud d'Anglaterra. El Brighton es va avançar dos cops, mitjançant Knockaert i Murray, però Cook i Wilson, aquest de manera molt afortunada, van igualar el partit. En l'altre enfrontament, victòria clara del Leicester sobre el Huddersfield (3-0), amb gols de Mahrez, Slimani i Albrighton.

Avui torna a jugar el City, que rep el Watford a l'Etihad Stadium amb dotze punts d'avantatge respecte del màxim rival. Dels duels d'avui també destaca la visita del Tottenham de Pochettino al camp del cuer, el Swansea.