El Manchester City de Pep Guardiola va estrenar el 2018 amb un còmode triomf davant el Watford, a qui va derrotar per 3-1 amb gols d'Sterling i de Kabasele en pròpia porta, al primer quart d'hora, i un altre d'Agüero, ja a la segona part. Andre Gray, a vuit minuts per acabar el partit, va fer el gol de l'honor visitant.

Amb aquesta victòria, l'equip entrenat pel santpedorenc manté els 15 punts d'avantatge sobre el seu rival conciutadà, el Manchester United, segon classificat. El City, a més, es va retrobar amb la victòria després de l'empat de la jornada anterior al camp del Crystal Palace (0-0), un resultat que va trencar una ratxa de 18 victòries seguides, la millor de la història de la lliga anglesa.

També ahir, el Tottenham va derrotar 0-2 el Swansea i va pujar a la cinquena posició, que avui podria recuperar l'Arsenal si der-rota el Chelsea. A més, el Crystal Palace va derrotar el Southampton (1-2) i el West Ham va superar el West Bromwich Albion (2-1).