La segona edició de la Copa Nadal de la Catalunya central de futbol sala viurà aquest cap de setmana la part decisiva de la competició. Amb el Casserres i el Solsona ja classificats el passat dissabte per a les semifinals, a les seus de Casserres i Manlleu, respectivament, demà a la tarda (des de 2/4 de 6), al pavelló del Pujolet de Manresa, han de sortir els altres dos semifinalistes en l´anomenada fase de repesca.

En aquest quadre de partits al Pujolet hi havien de participar els sis equips que no van accedir a semifinals la setmana passada però a darrera hora s´ha produït la retirada de l´Oló pel que s´han hagut de fer alguns retocs en el calendari. Així, per una banda, el Manresa juvenil, el Puig-reig i el Castellterçol jugaran un triangular. El guanyador del mateix serà un dels dos semifinalistes que falten. L´altra sortirà d´un doble enfrontament entre el Manlleu i el Navàs.

L´endemà diumenge, al pavelló municipal de Navàs es jugarà la fase final, amb les semifinals, el duel pel tercer lloc i la final des de les 5 de la tarda. El Solsona, que és el vigent campió de la Copa Nadal de la Catalunya central, després de derrotar l´any passat al primer equip del Manresa a la final (a la tanda de penals al Pujolet) s´enfrontarà en una de les semifinals al vencedor del triangular entre el Manresa juvenil, el Puig-reig i el Castellterçol; l´altra la jugaran el Casserres i el vencedor dels dos partits entre el Manlleu i el Navàs. La final està programada per a 2/4 de 8 del vespre.