Els Moixiganguers d'Igualada van organitzar una edició més, la sisena, de la Reis Race, una prova que van completar més de 500 atletes. Una cursa en la qual es podia escollir entre dos recorreguts, un de 5 km i un altre de 10 km. La prova, que inaugurava el campionat Championschip, és reconeguda pel seu circuit urbà, que ressegueix indrets emblemàtics de la ciutat d'Igualada com el barri del Rec o l'Asil del Sant Crist, i està plenament consolidada.

Els guanyadors d'aquesta sisena edició van ser, en la distància de 10 km, el berguedà Xavi Tomasa (CM Sigueme), vencedor l'any passat de la modalitat de 5 km, amb 33' 46'', i la vilafranquina Jackeline Gómez amb 41' 49''. El podi masculí el van completar Joan Rosich (34' 49'') i Ernest Sans (35' 16''); el femení, Laura Teruzzi (44' 16'') i Ma Teresa Segués de l'Esquaix Igualada (45' 03'').

Pel que fa a la cursa de 5 km, els tres primers classificats van ser, en l'apartat masculí, Aleix Sellarès del CN Sallent (17'27''), Toni Vázquez (17' 33'') i Alberto Díaz (17' 34''); i en el femení, Laura Sánchez (21'01''), Marta Checa (21' 35'') i la jove igualadina dels Moixiganguers Júlia Oliveras (22'18'').

La Reis Race també premiava els primers castellers classificats. En la cursa de 10 km van ser Jordi Mas i Sònia Tarragó, tots dos dels Moixiganguers d'Igualada, amb uns respectius temps de 43' 03'' i 49' 09''. A més a més, el premi 3 de 10, atorgat a la colla castellera amb millor marca (sumant els tres millors temps dels seus castellers), també se'l van endur els amfitrions, els Moixiganguers, amb les marques dels esmentats Jordi Mas i Sònia Tarragó, i Marc Vidal (49'59"). Els morats no van ser els únics castellers de la cursa, també hi van participar membres dels Castellers de Sants, dels Castellers de l'Alt Maresme i els Al·lots de Llevant.

La primera tinent d'alcalde d'Igualada, Àngels Chacón; el regidor de Cultura, Pere Camps; i el president i el cap de colla dels Moixiganguers, Oriol Solà i Jordi Moreno, van ser els encarregats del repartiment de premis.