El Club Bàsquet Martorell va encaixar una nova derrota a domicili, en aquesta ocasió a la complicada pista de l'Aceitunas Fragata Morón, que es va imposar per un resultat final de 84-73.

El partit va començar molt igualat, amb els dos equips trobant molta facilitat de cara a cistella, tot i que una mica més encertat el conjunt martorellenc, que s'imposava breument. Però entre Jesús Chagoyen i Ted Hinnenkamp van liderar els andalusos, que van acabar el primer quart amb tres punts de marge (21-18). En el segon període, els locals van començar a prémer l'accelerador i unes bones defenses, combinades amb algunes errades dels jugadors dirigits per Joan Albert Cuadrat, els van fer obtenir onze punts de diferència, que es van veure retallats a només vuit a la mitja part de l'enfrontament (41-33).

En la segona meitat, Tomeu Rigo va estar molt encertat en el llançament exterior i va fer que el Morón acabés el tercer quart amb vint punts d'avantatge (64-44). En els darrers deu minuts, els locals van aixecar una mica el peu de l'accelerador, i això ho va aprofitar el Martorell. Brià, Guirao, Real, Khalaf i la nova incorporació, Antonio DePina, van liderar els del Baix Llobregat Nord, que es van posar a només onze punts quan faltaven sis minuts per al final. Però en aquests va aparèixer la figura de José Alberto Jiménez, que va anotar dos triples consecutius que van sentenciar la victòria per als jugadors andalusos.