El Club Orientació Berguedà (COB) va arrancar la temporada amb la Cursa d'Orientació de Casserres, que va tenir una important participació de corredors i de solidaritat. Enguany, gràcies a les 182 inscripcions i a les donacions anònimes, el COB va aconseguir recaptar 1.101 euros, que, com en les quatre edicions anteriors, es destinaran íntegrament a La Marató de TV3.

La cursa, que forma part de la Lliga Berguedà-O i també de la Lliga Nord, va ser en format lineal, a diferència de l'any passat, que va ser rogaine. Els corredors van poder triar entre 6 circuits diferents segons el nivell i l'edat, que combinaven zona urbana amb bosc pels voltants de Casserres.

El circuit més llarg, C1, amb 5,8 km, va tenir 47 inscrits, dels quals 10 eren corredores; en aquest cas, Laura Serra i Pol Ràfols van ser els primers classificats. El circuit C-2 (3,7 km), amb 37 corredores i 46 corredors, és el que va tenir més participació, i s'hi van imposar Anna Amigó i Jordi Moragas. En el circuit C3, d'iniciació adult, hi va haver 22 inscrits, i en lescategories infantils, C4 i C5, es van superar la trentena d'orientadors (les classificacions es poden consultar a la web: www.cob.orientacio.cat).

Cal destacar que, malgrat el format competitiu de la cursa, l'esperit solidari va ser el protagonista principal.