La nedadora de Castellví de Rosanes Núria Marquès va ser la vencedora de la segona jornada de la lliga catalana de natació adaptada en categoria femenina. En la competiicó celebrada a les instal·lacions del CN Martorell, sota l´organització de la Federació Catalana d´esport adaptat, Marquès (CN Sant Feliu) va guanyar les proves de 50 braça i 50 esquena totalitzant 858 punts; per darrera seu es va classificar Júlia Castelló (CN Mataró) amb 618 punts i Marian Polo (CN Badia) amb 536 punts. Ja en la primera jornada d´aquesta lliga catalana de natació adaptada, Núria Marquès en va ser la vencedora, mostrant el seu moment dolç de forma després de la disputa dels Campionats del Món que van tenir lloc a Mèxic i en els quals, Núria Marquès, va sumar sis medalles en la categoria S9.

En l´apartat masculí, a Martorell, el dominador va ser Antoni Ponce (CN Sitges) amb 855 punts gràcies al seu triomf en els 50 braça, per davant dels també nedadors paralímpics Òscar Salguero (CN Sabadell) amb 828 punts i Miguel Luque (Fundació Adapta2) en tercera posició amb 631 punts.